FLEXIBILITEIT

De wereld is dynamisch, uw organisatie is dynamisch, en uw informatiestromen ook. Uw informatiebeheersysteem moet dus flexibel zijn en een veranderende behoefte snel kunnen volgen. Dit geldt al tijdens het ontwerp van het systeem.

Samen met u

Wij geloven dan ook niet in het dichttimmeren van de specificaties; die veranderen toch. Zowel tijdens de bouw van het systeem als in de jaren erna. We ontwerpen en bouwen uw systeem samen met u, zodat u tijdens dit proces volop de mogelijkheid heeft om uw wensen in te brengen.

Bovendien zorgen we ervoor dat het systeem eenvoudig aanpasbaar is door uw eigen medewerkers, zodat u er jaren mee vooruit kunt (parameterisering!). Wordt het systeem hier ietsje duurder van? Ja. Verdient u dat weer snel terug? Allicht.

Een juiste planning

Om dit mogelijk te maken helpen we u de weg van het idee tot de realisatie verregaand te stroomlijnen. Alleen als het realisatieproces optimaal beheerst wordt, is er ruimte om telkens nieuwe en veranderende eisen aan een systeem te stellen. Flexibiliteit betekent natuurlijk wel dat we goede afspraken moeten maken over kosten en doorlooptijd. We hebben daarin een gezamenlijke verantwoordelijkheid.