PAKKETSELECTIE

Van het selecteren van het juiste pakket als basis van uw ECM- of Document Management-oplossing kun je heel veel werk maken. Een uitgebreide analyse van eisen en wensen, gevolgd door een zoektocht naar het pakket dat daar het beste bij past.

Deze werkwijze gaat echter voorbij aan de belangrijkste reden om een pakket te kiezen: daar zit alles al in. Tenminste, als je precies dat wilt wat het pakket biedt. In de werkelijkheid moeten de wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van het pakket (door middel van wat maatwerk) naar elkaar toegroeien.

De keuze van het juiste pakket

Daarvoor is een pakketselectie op hoofdlijnen dus voldoende. De pakketten die vandaag – na jaren van overnames – in de markt verkrijgbaar zijn verschillen (per segment) niet zo veel meer van elkaar. De meeste leveranciers bieden complete suites voor elke denkbare Content Managment-behoefte.

De selectie van een pakket kan daarom plaatsvinden op basis van een handjevol criteria, die de pakketten beoordelen op hun unieke onderscheidende kenmerken.  BinCTRL helpt u in zeven vragen naar het juiste pakket.