WAT DOEN WIJ

U wilt op elk moment en op elke plek toegang hebben tot de informatie die nodig is voor een concurrerende bedrijfsvoering. Dan maakt het niet uit of deze informatie bedoeld is voor intern of extern gebruik.

Altijd beschikbaar

De juiste informatie overal en altijd beschikbaar hebben is niet eenvoudig. Databases, rapportages, documenten, dossiers, e-mails, de hoeveelheid informatie die uw organisatie verzamelt en verwerkt is enorm.

Samen een visie ontwikkelen

Praktische ordening en allesvindende zoekmogelijkheden zijn onmisbaar voor het functioneren van uw bedrijf. Specialisten van B in CTRL helpen u met het ontwikkelen van een visie en een strategie voor het beheren van uw informatiestromen en -opslag. Samen met u ontwerpen we beleid, werkprocessen en een flexibel systeem om deze mogelijk te maken.

BinCTRL brengt structuur in uw informatie

Van alle soorten informatie is de ongestructureerde het minst gemakkelijk te beheren. Hoe minder structuur de informatie heeft, hoe lastiger het beheer kan worden. Voor het beheer van alle ongestructureerde informatie in uw organisatie zijn vele strategieën en hulpmiddelen verkrijgbaar. Welke strategie is voor u het beste? Met welke hulpmiddelen is uw organisatie het best geholpen? Wat is de beste manier om ECM succesvol een plek te geven? Met deze vragen helpt B in CTRL u op weg.